Recept na štěstí od guru Denis

How to be happy...

Píšu tady jako Denis postrach mužů, ale ve skutečnosti jsem spíš taková štěstěna. Proč si to myslím?

Všichni chlapi, kteří se mnou měli něco společné, byli pak mnohem šťastnější. Ale jako ne se mnou, právě až potom, beze mě. Jeden se vrátil k bývalé, další si našel přítelkyni, některý to upgradoval a k přítelkyni si pořídil ještě dítě nebo se vrátil k manželce. Takže pokud znáte nějakého smutného chlapa, ať to se mnou zkusí. Zpočátku bude asi nešťastný (nebo já fakt nevím jací byli), ale za to pak bude mnohem šťastnější. A to za to stojí ne? Klidně Vám dám na některého z mých šťastlivců kontakt, jistě Vám poskytne kladné recenze.

Taky pokaždé, když mi někdo řekne: „Slečno, Váš přítel musí být šťastný chlap.“ si jen pomyslím, že určitě je šťastný, protože mě ještě nepotkal… To znamená, že štěstí, které vztah se mnou přináší, má dvě fáze – PŘED a PO.

Ostatní ženy, které mužům poskytují službu, jenž jim přinese štěstí, si za to většinou říkají o nemalé peníze. Ale to já ne! Mě stačí jen dobré jídlo a víno (hodně dobrého jídla a vína). Víš, některé ženy nechtějí skutečné rande, ony se chtějí jen zadarmo najíst…

Ževraj si sa oženil. - Áno, oženil. - Tak to musíš byť šťastný. - Áno, musím.

Text je součástí Refresher blogu, není redakčním obsahem. Administrátory můžete kontaktovat na [email protected].

Ohodnoť blog
0

Chceš vědět, když Denis postrach mužů přidá nový blog?

Zadej svůj mail a dostaneš upozornění. Kdykoliv se můžeš odhlásit.

Další články autora

Zobrazit všechny
27.12.2017 14:50
Dovolená - part three
11.12.2017 22:47
Dovolená - part two
30.11.2017 22:49
Dovolená - part one