Rezidenční nemovitosti: Jistější investici budete hledat marně

Rezidenční nemovitosti vyčnívají nad všemi ostatními. Investiční byty jdou na dračku, přestože enormní zájem žene jejich ceny vzhůru. Nabízejí totiž něco, co nám všem teď tolik chybí. Tím je jistota.

Ať se děje cokoliv

Reality v současnosti představují jednu z těch nejjistějších investic. To potvrzují i varovné signály a zprávy velkých investorů o blížícím se krachu akciových trhů. Na stabilitě investic do rezidenčních nemovitostí nic nemění ani aktuální problémy ve stavebnictví, které musí čelit rapidnímu růstu cen materiálu i stavebních prací, navíc se logisticky vypořádat s nedostatkem všeho.

Garantovat pevné ceny dnes může málokdo, i to je důvod, proč je o nové byty za současné ceny takový zájem. S vysokou pravděpodobností ceny nemovitostí v roce 2022 opět poskočí vzhůru.

Vzhledem k ekonomické situaci, rostoucím úrokovým sazbám a omezováním dostupnosti hypoték se dá také počítat se zvýšenou poptávkou po nájemním bydlení, která pro vlastníky nemovitostí znamená jistý výnos z nájmu.

Jistota je jeden ze základních parametrů nemovitostí, na rozdíl od jiných investic se totiž vždy můžete spolehnout na jejich fyzickou hodnotu a praktický užitek. Zatímco z cenných papírů se s pádem trhů stávají bezcenné, nemovitost zůstává stát, ať se děje cokoliv. Problém může být jenom v tom vhodný investiční byt najít. Jistou investici a bezpečný úkryt před inflací totiž aktuálně hledá mnoho lidí.

Hledáte byty v Praze?

Rezidenční projekty PSN nabízejí pestrou paletu bytů různých velikostí v těch nejžádanějších lokalitách Prahy. Vždy se můžete spolehnout na dokonalou kvalitu, perfektní provedení a skvělé možnosti v okolí.

Aktuálně si můžete vybírat z nových projektů BackYard Dejvice nebo Vila dům Na Vinici v lokalitě Královských Vinohrad. Pořídit si můžete také nový byt na Palmovce v Pilcově rezidenci. Luxusní loftové bydlení představuje projekt Vanguard Prague v Modřanech.

Celou nabídku nových bytů na prodej společnosti PSN najdete tady...

Text je součástí Refresher blogu, není redakčním obsahem. Administrátory můžete kontaktovat na [email protected].

Ohodnoť blog
3
Odeslat správu
Inspirace pro bohatý život není nikdy dost.

Chceš vědět, když Žít si jako král přidá nový blog?

Zadej svůj mail a dostaneš upozornění. Kdykoliv se můžeš odhlásit.