Vinohrady: Královské bydlení s cenou, která tě překvapí

Nejžádanější pražská čtvrť? Vinohrady. Jsou v centru, jen kousek od historického srdce Prahy, a přece skvěle dopravně dostupné. Nabízejí všechny výhody města, ale nechybí jim ani záplava zeleně.

Vinohrady lákají

Příroda a nádherné městské parky, také stylové obchody a všemožné služby jsou tu na dosah, vše pro dokonalý život.

Pro své nesporné výhody Vinohrady lákají k bydlení rodiny s dětmi i jednotlivce. Na své si tady přijde každý. Kdysi se tu zabydlely ty největší osobnosti českého národa, dnes se tu můžeš zabydlet i ty!

Přestože jde o vyhledávanou luxusní lokalitu, dá se tu najít i komfortní bydlení za dostupnou cenu. Takové bydlení nabízí jeden z pozoruhodných rezidenčních projektů PSN Depo Grébovka, zasazený v sousedství vyhlášeného parku Grébovka. Ten si můžeš díky výhledům ze střešní terasy užívat přímo v domě. Klidně si tu můžeš dopřát i letní grilování s přáteli, posedět u sklenky vína, nebo si tu třeba v klidu vychutnat svoji ranní kávu. Aby toho nebylo málo, nabízí Depo Grébovka také privátní wellness, které je obyvatelům k dispozici nonstop.

Komfortní byty v nadčasovém designu

Interiér Depo Grébovka okouzlí nadčasovým designem s důrazem na funkčnost a kvalitu. Čtyři budovy po rozsáhlé rekonstrukci nabízejí celkem 197 ubytovacích jednotek. Vybírat lze z dispozic od 1 + kk až po 3 + kk o výměrách od 15 do 70 metrů čtverečních.

Nedělej kompromisy a začni novou kapitolu života se všemi výhodami, které Depo Grébovka i jeho okolí nabízí!

Foto: Terasa Depo Grébovka, zdroj: PSN

Byty na Vinohradech poslouží i jako investice, která pomůže zhodnotit úspory a hlavně – ochrání peníze před hrozbou inflace. Nemovitost jako investici vlastní dle výzkumu 6 procent Čechů, celkem nemovitostí vlastní dvě třetiny Čechů. Přidáš se k nim?

Ať chceme, nebo ne, přestože ceny bytů aktuálně rostou závratným tempem, ještě porostou. Naděje, že by ceny bytů měly klesat, je mizivá. Ceny roku 2021 tedy budou oproti následujícím rokům stále výhodné…

Foto: Vila dům Na Vinici, zdroj: PSN

Je libo vila?

V blízkosti projektu Depo Grébovka aktuálně PSN realizuje i další projekt rezidenčního bydlení. Vila dům Na Vinici nabídne ve čtyřech patrech celkem 27 nových bytů, které dýchají mladistvou svěžestí a reflektují energii okolní zeleně. Vybereš si byt tady?

Text je součástí Refresher blogu, není redakčním obsahem. Administrátory můžete kontaktovat na [email protected].

Ohodnoť blog
2
Odeslat správu
Inspirace pro bohatý život není nikdy dost.

Chceš vědět, když Žít si jako král přidá nový blog?

Zadej svůj mail a dostaneš upozornění. Kdykoliv se můžeš odhlásit.