Osobní rozvoj články akce a další

Osobní rozvoj je důležitou součásti pro náš život a je naši povinnosti se neustále vzdělávat a získat užitečné informace, dovednosti a vzdělaní.

Na rok 2021 nás čeká hne několik skvělých seminářů, akci a turné z oblastí osobního rozvoje. V první řadě je zde harmonie života akce zaměřena na duševní zdraví a ovládnut své myslí a zvládání stresu.

Další akce jsou zaměřené obecně na rozvoj osobnosti a svého potenciálu. Ale také pro zlepšení zdraví, nebo práce se strachem. Podpořit tyto akce můžete na patreonu a tím můžete také získat určité výhody a nebo bonusový obsah.

Určitě je se na co těšit a další hlavní akce budou zveřejněny někdy na jaře v roce 2021. Čekáme akce a kurzy na různé oblasti života od úspěchu, strachu, zdraví, financi, nebo budování byznysu.

Obsah zejména z oblasti vztahu, které jsou v této době důležité a rok 2020 a i další rok bude hlavně ve znamení vztahu, je důležitý pro naši spokojenost, štěstí a a podobně.

V další fázi je jsou to vztahy a koučovací forma vztahu pro zlepšení svého vývoje a to především v oblasti vztahové gramotnosti.

Text je součástí Refresher blogu, není redakčním obsahem. Administrátory můžete kontaktovat na [email protected].

Ohodnoť blog
2
Odeslat správu
Jsem psycholožka a psychoterapeutka.

Chceš vědět, když Tereza Sladková přidá nový blog?

Zadej svůj mail a dostaneš upozornění. Kdykoliv se můžeš odhlásit.