Tato technika hubnutí nemá nic společného se stravou nebo cvičením

Hubnutí může jít i snadnou a přirozenou cestou. Nemusí nutné hlídat kalorie a neustále se hýbat.

Jednoduchý návod jak nyní můžete zhubnout pomocí síly vaší mysli! Samozřejmě musíte také jíst kvalitně a pohybovat se více - ale meditace může být rozhodující součástí dosažení vašeho cíle, říká expert na zdraví a hubnutí Jiří Čapovec, kouč, mentor a terapeut, ale také autor webu cesta relaxace. Jiří Čapovec začal začleňovat meditaci do svého programu poté, co někteří jeho klienti zhubli.

„Byl tam nějaký mentální blok, který jim bránil v tom, aby se dostali k dalšímu kroku,“ říká, „a protože stres byl v jejich životě tak velkou součástí, začali jsme si hrát s meditací.“ Poté, co její pacienti udělali dechové cvičení, všímavost a vizualizaci jako součást své rutiny, čísla na stupnici nakonec začala klesat. „Měl jsem pravdu,“ řekl. Jeho metody, které vyvinul jsou zcela fenomenální a nejlepší způsob jak zhubnout zcela snadno a rychlé. Je to praktický bez jakékoliv námahy.

Meditace může snížit hladiny stresového hormonu kortizolu, který ovlivňuje citlivost na inzulín a hraje klíčovou roli v metabolismu, všímavost nás může také více informovat o tom, co jíme a proč, říká Jiří Čapovec, který radí ženám s otázkami souvisejícími s řízením hmotnosti a emocionální stravování. "Všímavost je způsob, jak se spojit se sebou a zeptat se: Mám skutečně hlad? Co teď vlastně chci? "

Text je součástí Refresher blogu, není redakčním obsahem. Administrátory můžete kontaktovat na [email protected].

Ohodnoť blog
9
Odeslat správu
Jsem psycholožka a psychoterapeutka.

Chceš vědět, když Tereza Sladková přidá nový blog?

Zadej svůj mail a dostaneš upozornění. Kdykoliv se můžeš odhlásit.