Monthly favourites

Co jsem dělala a čím žila poslední tři měsíce i mimo Instagram?

Upřímně, úplně největší radost mi udělal random výlet do Liberce za kamarádkou. Flixbus mě tam za pouhých padesát korun v pátek odpoledne hodil a já mohla zažít tohle město na severu. Fotky nemám, za to vím, že se tam v nejbližší době vypravím znovu – pořádně omrknout místní muzea, centrum a třeba i Ještěd.

Neméně spoko jsem se cítila po dlouhé době v divadle – na klasice Pygmalion jsem se tak nasmála. Představení Dechovka, to zas bylo jiný kafe. Stát se součástí příběhu, historie o nás samých – o válce a jejích obětech, o včerejším večeru v hospodě. 

Učení se v rámci zkouškového jsem prokládala cvičením podle videí od FITFAB Strong.

Jestli vím něco „na tuty“, tak že nebudu mít doma televizi. Místo ní si na stěnu pověsím obrazy. Inspiraci jsme s Jo načerpaly na výstavě Světlo v obraze, která představovala české impresionistické malíře (jeden z mých oblíbených).

Už téměř tři měsíce se snažím co nejvíc vynechávat mouku a cukr. V lednu navíc přibyla veganská strava. O tom, jak se cítím, jsem psala na Insta.

CELÝ ČLÁNEK NA BLOGU.

A co bavilo a naplňovalo poslední dobou vás? Pochlubte se! 

S úsměvem, Karo

Text je součástí Refresher blogu, není redakčním obsahem. Administrátory můžete kontaktovat na [email protected].

Ohodnoť blog
0
Odeslat správu
Karo - děvče z Prahy milující styl, šarm a nenucenost Pařížanek, studující mezinárodní obchod a snící o životě v Antwerpách. Miluji rána a to, že jsem oblečená za 5 minut - díky Capsule Wardobe. Chcete taky? Čtěte!

Chceš vědět, když yourinkpotstory přidá nový blog?

Zadej svůj mail a dostaneš upozornění. Kdykoliv se můžeš odhlásit.