Bydlení Na Výšinách: Esence svěžesti a kouzlo secese v jednom domě

Krásy Prahy potěší smysly zejména z nadhledu. Právě nadhled je charakteristický pro prosluněné návrší nad řekou Vltavou, které se označuje jako Letná.

Z velké části Letnou tvoří Královská obora Stromovka, Letenská pláň a přilehlé Letenské sady, úchvatný městský park s výhledy, které berou dech. Mezi Stromovkou a Letenskými sady najdete Bydlení Na Výšinách, bydlení s esencí svěžesti.

Bydlení Na Výšinách, foto zdroj: PSN

Nové byty na Letné

Noblesní secesní dům stavitele Josefa Rychtery z počátku minulého století se po rekonstrukci v režii PSN promění v luxusní bydlení, kde uvidíte dál než jiní. Výhledy si tady budete moci užívat každý den, také díky efektním balkonům s dobovým zábradlím, které dům získal s rekonstrukcí. Přízemní byty zase nově disponují předzahrádkami, které byly dříve pro noblesní letenské ulice typické.

Do šesti podlaží domu se vešlo celkem 18 bytových jednotek o dispozicích o dispozicích 1+kk až 3+kk a velikostech od 23 do 109 metrů čtverečních, v horních patrech našly své místo luxusní mezonety.

Kolaudace Bydlení Na Výšinách je naplánovaná na druhé čtvrtletí roku 2023.

Prodej bytů na Letné byl již spuštěn.

Vybrat si svůj byt můžete na webu projektu tady.

Bydlení Na Výšinách, foto zdroj: PSN

Historické genius loci a uživatelské standardy 21. století

„Již po léta se v PSN soustředíme na kvalitní přestavby měšťanských a činžovních domů. A tento směr si zachováme i nyní, kdy se naše společnost velmi rozvíjí a více se zaměřuje na nový development a výstavbu větších územních celků. Rekonstrukce původních zdařilých domů vnímáme jako velice potřebné a smysluplné. Můžeme tak obnovit jejich krásu i historické kouzlo a zároveň do nich vnést moderní technologie a uživatelské standardy 21. století,“ uvedl k projektu Štěpán Smrčka, ředitel developmentu a projektového managementu společnosti PSN.

Jak může vypadat stylový byt a dokonalý domov?

Inspirujte se. Nahlédněte do vzorového bytu Bydlení Na Výšinách...

Bydlení Na Výšinách, foto zdroj: PSN

Bydlení Na Výšinách, foto zdroj: PSN

Text je součástí Refresher blogu, není redakčním obsahem. Administrátory můžete kontaktovat na [email protected].

Ohodnoť blog
2
Odeslat správu
Inspirace pro bohatý život není nikdy dost.

Chceš vědět, když Žít si jako král přidá nový blog?

Zadej svůj mail a dostaneš upozornění. Kdykoliv se můžeš odhlásit.