29.9.2021 08:43

Jak vybrat koupelnový nábytek a nespálit se?

Podcenit zařízení koupelny se nevyplácí. Ani v případě, že patříte mezi ty, kteří v koupelně netráví hodiny relaxací. Na co si při výběru nábytku dát pozor, abyste byli spokojení i po pár letech?

Představa o koupelně

Před finálním výběrem koupelnového nábytku si dejte na čas. Projděte si inspirační fotky, několik koupelnových studií a zjistěte, jaké možnosti jsou na trhu. Při objevování vás jistě zaujme pár aktuálních trendů nebo výrazných kousků. Je však důležité si dopředu ujasnit, jak by měla koupelna vypadat. Tak se nenecháte strhnout jedním nápadem, který by do výsledku neladil.

Koupelna nemusí být nudná a jednoduchá. Pokud máte rádi barvy a nebojíte se, ve velkých prostorách můžete mixovat barvy a styly. Ale držte se jednoho konceptu. A myslete na funkčnost prostoru.

Zpracování a materiál

Prostředí koupelny je vlhké, často se v něm mění teploty a celkově dává veškerému zařízení zabrat. Proto si v koupelně dopřejte to nejlepší.

Materiály musí být ošetřené a odolné vlhkosti. Nemusíte mít však strach o ekologii, při koupi kvalitních produktů se můžete ptát například po využívání zelené energie při výrobě.

To, co by vás mohlo začít rychle zlobit, je nekvalitní kování. Při tak časté frekvenci otevírání šuplíků a zrcadlové skříňky v koupelně, se může i drobné zadrhnutí ukázat jako velký problém. Problém, který vám naruší každé rušné ráno a klidný večer. Při výběru nábytku tedy nesledujte pouze vzhled a materiál. Ptejte se i po kvalitním kování dvířek a zásuvek.

Spolehlivý dodavatel

Dlouhé doby dodání nebo nejistota, pokud nábytek objednáváte od přeprodejce, to vše může pokazit náladu při zařizování nové koupelny nebo rekonstrukci. Proto se nebojte prodejce prověřit. Zeptat se známých, projít si recenze na internetu nebo si s dodavatelem i zavolat.

Tyto 3 tipy vám jistě pomohou zařídit koupelnu tak, abyste byli dlouho spokojeni a užili si každý den, který v ní začne i skončí.

Text je součástí Refresher blogu, není redakčním obsahem. Administrátory můžete kontaktovat na [email protected].

Ohodnoť blog
0
Odeslat správu

Chceš vědět, když David O. přidá nový blog?

Zadej svůj mail a dostaneš upozornění. Kdykoliv se můžeš odhlásit.