Význam slova...

Jelikož nikdo není tak dokonalej jako já, rozhodl jsem se v euforii dobré nálady připravit slovník, tak aby ses neztratil/a v přibývajících článcích.

Jelikož nikdo není tak dokonalej jako já, rozhodl jsem se v euforii dobré nálady připravit slovník, tak aby ses neztratil/a v přibývajících článcích.

Začnu již použitými slovy.

VESAN – jinak taky vidlák či hnojař. Člověk žijící na místě, kde jediným zdrojem zábavy je fotbalovej zápas nebo místní knajpa. Prostě člověk z vesnice.

DIGITÁLNÍ NOMÁD – osoba která nic nedělá. K její ‘‘práci‘‘ stačí pouze počítač, mobil a připojení k síti. ‘‘Pracovat‘‘ může tedy odkud chce a jak chce. Jednoduše člověk, který pouze kontroluje svůj bankovní účet.

PRAHA – pro neznalé naše hlavní město. Praha je teplá, ušišlaná a namyšlená. Taky ráj homosexuální turistiky.

BUZÍK – muž, kterého přitahuje stejné pohlaví. V jisté době bráno taky jako nemoc léčená elektrošoky. Pokud ve svém blízkém okolí uslyšíš slovo GAY, homosexuál, buzna apod., dej si pro jistotu pozor, abys to nechytl. V případě, že je již pozdě a ty nechceš být GAY, strč si do zadku kořenovou zeleninu, pak ji uvař a zkonzumuj. Tenhle postup pravidelně opakuj. Potom tě přejde chuť olizovat cizí předkožku. (U mě to nezabralo.)

iBOYS – zkráceně iBko. Největší katalog BUZÍKŮ v ČR a SK. Najdeš tam také velkou přehlídku mužských údů. Hodně mužů na tuhle seznamku nadává, přesto tam mají profil, včetně mě.

GRINDR – mobilní aplikace pro buzíky, kteří vyhledávají špinavý sex. Podle GPS aplikace vyhledá zvrhlíky v nejbližším okolí. Pár naivních si dokonce myslí, že na této neřestné aplikaci najdou partnera.

DARKROOM – místnost jak z německého porna. Většinou malá a tmavá. Slouží k ukájení našich zvrácených choutek pod příslibem anonymního sexu. Funguje také jako burza pohlavních nemocí.

POPPERS  – Je zřejmé, že anální sex je proti přírodě. Anální otvor není určen pro vstup z opačné strany, proto někdy může být mírně bolestivý. Poppers, známý také jako NITRÁT, slouží jako afrodiziakum. Mezi jeho další účinky patří i uvolnění svalů, proto je Poppers většinou užívaný při análním sexu.

Text je součástí Refresher blogu, není redakčním obsahem. Administrátory můžete kontaktovat na [email protected].

Ohodnoť blog
0
Odeslat správu
Růžovovlasej chlapec s úžasnou osobností. 25letej buzík každým coulem. Máš nudnej život? Sleduj ten můj.

Chceš vědět, když ruzovovlasej přidá nový blog?

Zadej svůj mail a dostaneš upozornění. Kdykoliv se můžeš odhlásit.