16.10.2017 23:40

IN na podzim? Vrací se retro!

Už jste si mohli povšimnout od spousty celebrit a blogerek, že se vrací móda ze starých dobrých časů. Letos na podzim zazáříte v retro kouscích i vy!

1. Tzv. Bekovky a barety

Z pokrývek hlavy se blýsknete právě těmito kousky. Na sobě je měla Selena Gomez i Kendall Jener. Nosí se od černé přes vzorované či barevné. A kombinovat je můžete jak se sukní, tak s kalhotami, svetrem nebo kabátem.

2. Mokasíny a polobotky

Ty jsou úplně top! Můžeš je zahlédnout jak v černé lakované, které jsou podle mého úplně nejhezčí, tak i v matné černé. Mokasíny se dělají i s různými střapcemi, takže je jen na tobě, které si vybereš.

3. Sukně s řadovými knoflíky

Jsou většinou džínové, tmavě i světle modré. Nebo se vyrábí v okrové hnědé a klasické černé. Nejvíce in jsou s roláky a třeba i různými punčochami.

4. Roláky/Svetry

Tak zde se meze nekladou. Na trhu je už tolik zajímavých kousků, že doby "nudných" roláků, do kterých nás nuceně návlékaly maminky, aby nám nebyla zima, už jsou dávno pryč. Nejmódnější jsou oversize rolákové svetry v jakékoli barvě.

5. Batůžky

Čas kabelek právě vypršel? Asi už to tak bude. Poslední módní trendy nabízí batůžky! A to i v těch nejmenších velikostech. Vypadá to, že se vám do toho snad ani nevleze mobil, ale nakonec do něj schováte vše potřebné, vůbec ho necítíte a ještě jste in.

Text je součástí Refresher blogu, není redakčním obsahem. Administrátory můžete kontaktovat na [email protected].

Ohodnoť blog
0
Odeslat správu

Chceš vědět, když Lucia Altro přidá nový blog?

Zadej svůj mail a dostaneš upozornění. Kdykoliv se můžeš odhlásit.

Další články autora

Zobrazit všechny
30.8.2018 15:23
American burger