Myšlenky před tréninkem

Už jsi to taky zažil/a. I když se normálně na tréninky těšíš, někdy přiměřeně a někdy až úplně nezdravě, občas přijde den, kdy se Ti za žádnou cenu nechce. Ale víš, že bys měl/a.

Ten boj, který v hlavě nastává, všichni dobře známe :D. Honí se Ti v hlavě třeba taky i tyhle myšlenky?

Když jednou nepůjdu, nic se nestane. No ale to se právě stane. Protože takhle by sis to mohl/a říct pokaždý, a to by se taky už žádnej trénink nemusel konat. Ale venku je zima, a navíc na MOOQ psali, že se má na podzim odpočívat. Zima nezima, oblečení máš dost, to je dost blbá výmluva. A sám/sama dobře víš, co v tom článku bylo, zkusit třeba jiný sport, ne že se budeš válet měsíc na gauči. Jiný sport, aha, to by šlo, můžu si sestavit trénink doma v obýváku. Bude to jako pohyb, ale nebudu muset ven a stihnu víc věcí. A budu v teple! Dobrej pokus, ale z tréninku v obýváku zbyde pár kliků a dva dřepy. A to přinejlepším.

Dobře, tak já teda vstávám, i když to vypadá, že mě deka vůbec nechce pustit! Fakt, to je ale potíž. Mám tohle vůbec zapotřebí? Asi bych měl/a přesedlat na jiný koníček. Třeba na šachy, nebo bych se měl/a stát vrchním ochutnávačem pizzy. Hm, to asi ne. Ale venku je fakt kosa, měl/a bych si vzít už čepici. Kde ale je? „Hele, čepice, neschovávej se!“ Tak to je znamení, že nemám nikam chodit. Bez čepice už dneska jít nemůžu. Ale kdybych šel/šla, nastydnu se, a pak budu muset aspoň pár dní ležet v posteli :). To je myšlenka na úrovni fakt, gratuluju, právě si dosáhl/a takové úrovně IQ, že se můžeš z fleku přihlásit do Menzy. Hmm, menza, jídlo, dal/a bych si radši burger. Mám vlastně hlad. Měl/a bych se teď najíst, a s tím tréninkem ještě počkat. Aspoň dvě hodiny, aby mi po jídle nebylo těžko.

Ne, už máš na sobě oblečení (pořád kromě tý čepice), nebudeš se přece zase svklíkat. A burger, jo? Ty máš doma hovězí? Haha. Radši běž na ten trénink. Ale jako cítím se tak ne úplně dobře, možná bych to dnes fakt neměl/a lámat přes koleno...Hele, čepiceee! Tak jo, jdu :). No to bude dneska bolet. Ať už to mám za sebou. Jsem asi fakt blázen, že tohle dělám!

A po tréninku...

To bylo super! Boží! Ty jo, ještě že jsem se přemohl/a! Stálo to za to. A už se taak těším na další trénink! Úplně se cítím jak nový/á.

Klasika. Co? Ty endorfiny nám to pak prostě vždycky vynahradí :). Přejeme Ti super tréninky a jen občasné přemlouvání se :). Napiš nám na Facebook, co se honí v hlavě Tobě :).

Ať máš z pohybu radost!

Text je součástí Refresher blogu, není redakčním obsahem. Administrátory můžete kontaktovat na [email protected].

Ohodnoť blog
3
Odeslat správu
Jsme parta nadšenců, kteří žijí sportem. Chceme spojovat lidi, kteří se rádi hýbou a zároveň u toho chtějí dobře vypadat, lidi, které baví, když jsou sami sebou.

Chceš vědět, když MOOQsport přidá nový blog?

Zadej svůj mail a dostaneš upozornění. Kdykoliv se můžeš odhlásit.