Den pro dobro 2022 s Tesco

Představení vítězných dobročinných projektů i bohatý program a soutěže pro děti nabídne první ročník Dne pro dobro, který se uskuteční ve středu 7. září 2022 od 14 do 17 hodin.

Představení vítězných dobročinných projektů i bohatý program a soutěže pro děti nabídne první ročník Dne pro dobro, který se uskuteční ve středu 7. září 2022 od 14 do 17 hodin před budovou nákupního centra Eden v Praze.

Děti se mohou těšit například na ukázku canisterapie, výtvarně rukodělnou dílnu, lekce znakového jazyka nebo deskové hry. Pro mlsné dětské jazýčky bude přichystána cukrová vata zdarma.

Formou rozhovorů se před NC Eden také představí organizace, se kterými Tesco spolupracuje v oblasti podpory komunit, například Člověk v tísni, Diakonie Českobratrské církve evangelické, Federace potravinových bank a Nadace rozvoje občanské odpovědnosti. Návštěvníci mohou zavítat na stánky, kde představí své aktivity na pomoc dětem dobročinné organizace Dobro-dějky, Diakonie ČCE, Centrum pro dětský sluch Tamtam, Tichý svět a Mumraj rodinné a komunitní centrum. Své aktivity také představí charitativní projekt Tesco Anděl. V rámci programu budou předány i šeky vybraným vítězným projektům z 11. kola grantového programu Vy rozhodujete, my pomáháme.

Text je součástí Refresher blogu, není redakčním obsahem. Administrátory můžete kontaktovat na [email protected].

Ohodnoť blog
0
Odeslat správu

Chceš vědět, když Anastasija Melnyk přidá nový blog?

Zadej svůj mail a dostaneš upozornění. Kdykoliv se můžeš odhlásit.