Litovelský Otvírák láka na Michala Hrůzu a Katarínu Knechtovou

Jedna z největších kulturních akcí v regionu, Litovelský Otvírák, se chystá na další ročník. Ten se uskuteční v sobotu 13. srpna.

V areálu Pivovaru Litovel na návštěvníky letos čekají dvě hudební scény s více než desítkou interpretů. Hudební program samozřejmě doplní pivní speciality.

Na návštěvníky čeká nabitý hudební program

Hudební program začne ve 13:30 interpretem Vladimír B, který vystoupení na vedlejší scéně na nádvoří. Na hlavní scéně začne ve 14:00 skupina KERN, následovat bude TURBO a k večeru vystoupí Katarína Knechtová, Michal Hrůza a místní kapela Stracené ráj. „Hanácky zpívající kapela Stracené ráj je mezi našimi fanoušky velmi oblíbená a každoročně je velkým lákadlem, dokonce složila písničku o našem pivním mixu Litovel Černý Citron,“ komentuje hudební program sládek Pivovaru Litovel Petr Kostelecký.

Na vedlejší scéně na nádvoří budou v 15:00 následovat kapely BROUMBAND, dále PENZISTOR a FOFROVANKA. O zakončení se postará kapela Metallica Revival Litovel s těmi nejznámějšími rockovými a popovými hity. Festival vyvrcholí ve 22:00 slavnostním ohňostrojem.

Nebude chybět prohlídka pivovaru ani narážení soudku na podiu

Kromě hudebního programu nabídne akce také prohlídky pivovaru, a to od 14:00 – 18:00. „Návštěvníci budou mít možnost vidět, jak se u nás i po více než 129 letech vaří pivo tradičními metodami z těch nejkvalitnějších surovin,“ vysvětluje Petr Kostelecký. V 17:00 bude na hlavní scéně pod jeho vedením slavnostní narážení soudku piva.

Kromě tradičních piv jako jsou Litovel Premium či Moravan se mohou návštěvníci těšit také na pivní speciály. Ochutnat mohou Višňový ležák 12 %, Medový ležák 12 %, speciál 14 % IPA Svrchně kvašený a chybět nebude ani světlý speciál Elleder 15 %.

Text je součástí Refresher blogu, není redakčním obsahem. Administrátory můžete kontaktovat na [email protected].

Ohodnoť blog
0
Odeslat správu

Chceš vědět, když Anastasija Melnyk přidá nový blog?

Zadej svůj mail a dostaneš upozornění. Kdykoliv se můžeš odhlásit.