11.8.2020 17:07

Lola Saint - Bojovník roku 2020?

Vzpomínáte na Logica - Hráče Roku? Lola Saint je bez pochyb Bojovník roku 2020!

Lola Saint, nazývajíc se také Žižkovská Princezna, před nedávnem vydala na Youtube dlouho očekávanou novinku - Bojovník (odkaz níže). Videoklip dal singlu nový rozměr. Něco tak amatérsky vyšlechtěného jsme tu ještě neměli, tolik střihů jsem neviděl ani u kadeřníka.

O instrumentál se postaral producent a rapper Casher, který měl mimochodem před nedávnem spolupráci se Sámerem Issou a Mrožem. Na hudební ‘‘trhák‘‘ Lola své fanoušky nažhavovala několik měsíců trailerem a to dost zvláštním způsobem. Ani se mi osobně nezdá, že by žena byla schopná takových věcí jako Lola Saint… Přijde mi to spíš jako reklama na porno stránky, něco ve stylu sex zdarma. Říká se, že za jejím Facebook profilem ani sama nesedí. Navíc jsem našel dost zvláštní insta story, kde hledá přítele a mluví o tom, že jí ovládají illumináti. Na facebookové seznamce Hledám lásku se skutečně zkouší seznámit prostřednictvím srdceryvného příspěvku. V tom videu ale vypadá jako blázen.

Musím zde ještě zmínit, že další věc, na kterou se můžeme převelice těšit je její obsáhlé sólo album Anubis make me rich. Už půl roku jsem nadržený na ty nechutně dekadentní skladby, opravdu nevím jistě kdy a kde to vyleze, ale domnívám se, že jako vždycky z koupelny.

Lolo, Bojovníku roku 2020, snad nás ani tentokrát nezklameš!

Text je součástí Refresher blogu, není redakčním obsahem. Administrátory můžete kontaktovat na [email protected].

Ohodnoť blog
2
Odeslat správu

Chceš vědět, když Martin Benda přidá nový blog?

Zadej svůj mail a dostaneš upozornění. Kdykoliv se můžeš odhlásit.