3.5.2020 22:28

Hangout Rave s Axel Boyem zná nové datum

Očekávanou premiéru Axel Boye v ČR přerušila koronavirová krize. Od původního data akce uběhly dva měsíce a nyní je znám náhradní termín.

Hangout Rave je klubová noc, na kterou si zvu zajímavé hosty, hlavně ze zahraničí. Není omezená žánrem. Vždy se můžeš těšit na fresh jména, která mě osobně inspirují. Žijeme ve 21. století, kdy se hudební styly prolínají stejně jako nekonečno nových genders. Jednou je celá noc o Bass House, jindy o Dubstepu, nebo může mít vyloženě UK vibe jako v případě Axela.

Axel Boy je britský producent a DJ, který má na svědomí hit 'I Dare You' ve spolupráci s Jauzem. Jeho česká premiéra na Hangout Rave v Teplicích měla proběhnout v březnu. Naneštěstí se v tu dobu prohnal začátek koronavirové krize a z důvodu opatření vlády české republiky, akce musela být přesunuta.

Jsem ve stálém kontaktu s managementem a v této době můžu s radostí oznámit, že se Hangoutu dočkáme ještě letos - 17. října 2020 v Music Club Komín, Teplice.

Berme to jako předběžné datum. Nikdo nevíme, jestli vláda bude hrát stále Šťastných deset i v této době a nevytáhnou si znovu nějaké random restrikce.

Všechny zakoupené vstupenky budou platit na náhradní termín.

Text je součástí Refresher blogu, není redakčním obsahem. Administrátory můžete kontaktovat na [email protected].

Ohodnoť blog
6
Odeslat správu
People say I play good music.

Chceš vědět, když Denis Weisz přidá nový blog?

Zadej svůj mail a dostaneš upozornění. Kdykoliv se můžeš odhlásit.