7.8.2019 14:34

NOVÝ RAPER TIMO VYDAL PROMO VIDEOKLIP K MIXTAPU „PRAVÁ TVÁR“

TIMO je 25 ročný raper z Popradu, ktorý práve vydal svoj debutový mixtape „Pravá tvár“ a promo VIDEOKLIP ku skladbe "Vystupujem z tmy".

Dokopy s láskou umelca k rapu a reggae hudbe, a taktiež kvalitným masteringom (Tatraground studio) ide tak o zaujímavý a kvalitný umelecký produkt.

Prvý videoklip už uzrel svetlo sveta. Raper TIMO zverejnil na Youtube videoklip ku skladbe Vystupujem z tmy. Pesnička je ochutnávkou z jeho prvého Mixtapu Pravá tvár. Videoklip sa nakrúcal v lete 2019. Ako milovník prírody zvažoval miesto natáčania iba pár minút. Rozhodol sa pre zábery na vlakovej stanici Záriečie, workoute Bystrc, Stránskej skale, Priehrade, či kúpalisku Biotop. Na konci klipu môžte vidieť 30 sekundovú ukážku na pripravovaný klip Pravá tvár. Dokopy chystá Timo ešte 3 videoklipy.

Na tomto projekte sa nachádza 13 pesničiek. „Do tohto Mixtapu som dal celé moje srdce, kedže album som sníval vydať už od detstva a zároveň je mojím vyjadrením k životu a hudbe. Neočakávam od neho veľký úspech, ale som vďačný, že som mohol svojou tvorbou prispieť ku slovenskému rapu,“ tvrdí odhodlane Timo.

Text je součástí Refresher blogu, není redakčním obsahem. Administrátory můžete kontaktovat na [email protected].

Ohodnoť blog
4
Odeslat správu
Official TIMO refresher channel.

Chceš vědět, když TIMO_SK přidá nový blog?

Zadej svůj mail a dostaneš upozornění. Kdykoliv se můžeš odhlásit.