4.7.2019 09:22

Znáte už REKNIHY?

Milujete knihy a máte doma plnou knihovnu, kterou byste rádi obnovili novými tituly, ale je vám zároveň líto ty staré darovat nebo vyhodit? A setkali jste se již s novým projektem Reknihy?

Každý z nás má doma knihy, které odložil s větou "Ještě se k ní někdy vrátím...", ale tak se již nestalo a roky ubíhají a na knihu se jenom práší. Od toho vznikl projekt reknihy.cz

POŠLI KNIHY DÁL A ZÍSKEJ 50 % Z PRODEJE

Pokud máš doma knihy, které by mohli ještě udělat někomu radost a chtěl bys je poslat dál, stačí když je vyfotíš a pošleš na instagram, facebook (@reknihy) nebo email [email protected], tady už ti odpoví někdo z týmu a řekne jaké knihy by se asi ujaly. Až knihy dorazí, nafotí je a přiřadí je k tvému profilu na webu. Poté co se prodají získáš % z prodeje zpět na svůj účet.

O nic se nestaráš, jen pošleš knihy a o všechno ostatní se již postarají reknihy.

Novinkou také je, že se můžeš rozhodnout zda budeš chtít % z prodeje vyplatit, či přispěješ na organizaci onepercentfortheplanet.org. Pokud se tak rozhodneš budeš uvedený na webu v sekci žebříčku.

NAKUP KNIHY SE SLEVOU

Z důvodu, že knihy již měly jednoho majitele, nejdeš zde i ty nejnovější knižní tituly se slevou. A kdo by nechtěl levnější knihy? K tomu navíc můžeš nahlédnout do duše člověka, který knihu vlastnil před tebou, občas totiž v knize najdeš podrtžený řádek, nebo poznámky.

Je to jednodušší, než se zdá... Mrkni se na www.reknihy.cz, kde je vše podrobně popsáno a zapoj se i ty!

ODKAZY

WEB

INSTAGRAM

FACEBOOK

[email protected]

Za projektem stojí Tadeáš Kula a Veronika Šrédlová.

Text je součástí Refresher blogu, není redakčním obsahem. Administrátory můžete kontaktovat na [email protected].

Ohodnoť blog
2
Odeslat správu

Chceš vědět, když v.sredlova přidá nový blog?

Zadej svůj mail a dostaneš upozornění. Kdykoliv se můžeš odhlásit.

Další články autora

Zobrazit všechny
30.11.2017 18:31
Neobyčejný diář