ZaMyšlení

Vztah a vše kolem něj. Jak by ne(měl) fungovat?!

Dovolte mi "krátké" (málokdo dočte) zamyšlení takhle večer při vínku.... :)

VZTAH ✔Vztah, který má šanci stát se dlouhodobým, by měl být otevřený a vyvíjet se jasným směrem!

✔Vztah má být prostý a jasný. Vůbec není důležité, jestli je to geniální fyzik nebo zedník, nemá význam, jaké má vzdělání a kolika jazyky mluví, kolik měl žen. Důležité je pouze to, zda se s ním cítíte dobře a věříte! Pokud z něj máte deprese a je vám stejně s ním jako bez něho, pošlete ho k čertu. Jestli jste ho měla ráda doopravdy nebo šlo jen o to potěšení, to stejně pochopíte až mnohem později, takže o nic nepřijdete.

✔Láska je stav těžko definovatelný. Často je za lásku chybně pokládána pouhá přitažlivost, jindy úcta, zvyk či přání mít někoho po svém boku a bůhví co ještě...

✔Opakuju znovu: vztah musí být jasný a jednoduchý! S tím člověkem máte žít, plánovat, budete mít společně rodinu, chodit s ním na návštěvy, grilovačky, stýkat se s příbuznými a vůbec s ním povedete onen úplně obyčejný, všední život.

✔Jak to obvykle chodí? Na začátku potřebujeme vysokého, vymakaného, pěkného, chytrého, bohatého, perspektivního, romantického a sexy. Teprve mnohem později pochopíme – a to všichni – že potřebujeme prostě člověka, na kterého se můžeme spolehnout, který nám bude stát po boku,rozesměje nás,a ne sem tam,když má náladu, ale vždycky! Vždycky, chápete? Proto je spolehlivost neuvěřitelně důležitá vlastnost!

✔Budete se s ním dělit o radost i smutek, o vítězství i porážky, o sny i obavy, i proto je ohromně důležitá jeho schopnost soucítění,důvěry a pochopení. Budete spolu přijímat važná i méně vážná rozhodnutí. Něco takového je bez důvěry zcela vyloučeno.

✔Asi stárnu,že mě napadají takové myšlenky či co :D

Užívejte každou chvíli ve vašich životech,vše se děje z nějakého důvodu! A počkat si, se vždy vyplácí!

Hezký večer přátelé! :)

Text je součástí Refresher blogu, není redakčním obsahem. Administrátory můžete kontaktovat na [email protected].

Ohodnoť blog
4
Odeslat správu
Lenka a její BLO(K)G! Sem tam mě napadnou různé úvahy či myšlenky, ať už se týkají vztahů, života nebo prostě jen tak, když se mi něco zrodí v hlavě u vínka :) V některých myšlenkách se najdete, s některými souhlasit nemusíte. Přeji příjemné čt

Chceš vědět, když Lenka Brindzová přidá nový blog?

Zadej svůj mail a dostaneš upozornění. Kdykoliv se můžeš odhlásit.

Další články autora

Zobrazit všechny
27.10.2017 17:33
Jak pochopit Mars?
27.10.2017 13:41
Řekni to hned teď!
27.10.2017 13:38
Pochop sama sebe!