Prodejní stánek

Potřebujete stan ještě dnes? Prodejní stánek vám umíme dodat urychleně. Promyslete si, která velikost by vám vyhovovala, nakolik se pronájem prostoru odvíjí od počtu m2.

Většina trhovců využívá prodejní plochu s malým půdorysem, z čehož je zřejmé - malá plocha = nízký pronájem.

Prodejní stánky vám pomohou ohraničit prostor a chránit vaše produkty před nepříznivými povětrnostními podmínkami. Pro obchodníky je počasí důležitým faktorem. Z psychologického hlediska bude přítomen větší počet potenciálních zákazníků pokud bude příjemný slunečný den, jak špatné počasí.

Obchodníci by se neměly obávat počasí. Každý dobrý obchodník musí počítat a zároveň být připraven na výkyvy počasí. S párty stánkem je váš zboží dokonale chráněn třemi plnými stěnami. Stěny jsou 100% nepromokavé a zároveň vytvářejí závětří, tím chrání před větrem, sluncem a deštěm.

Konstrukce je vyrobena z oceli a vyznačuje se vysokou stabilitou a kvalitou. Práškový nátěr nabízí odolnost proti korozi. Spoje konstrukce jsou šroubované. Nohy konstrukce jsou opatřeny otvory pro ukotvení stánku.

Jak vhodně ukotvit stan?

Součástí balíčku jsou kolíky, které nabízejí skvělý způsob, jak stabilizovat stan. Jak již bylo uvedeno, nohy konstrukce jsou opatřeny otvory pro ukotvení do zemi. V případě, že máte zájem pojistit kotvení, lze použít kolíky s provázkem, které najdete na naší webové stránce pod příslušenstvím. Motouzy uchytíte o ouško na střeše stanu a pomocí kolíků uchytíte do zemi. Tak zároveň fixujete boční vítr.

V případě pokud potřebujete ukotvit stánek na betonové ploše, doporučujeme použít zátěžové vaky. Mohou se plnit pískem nebo štěrkem. Vyrobené jsou z pevné nylonové látky, takže se vyznačují dlouhotrvající životností. Po naplnění mají vaky 14 kg. Na stan se aplikují velmi jednoduše - pomocí suchého zipu se upevní o nohu stanu.

Který stánek je pro mě vhodný?

Možnost mezi ocelovými konstrukcemi si můžete vybrat ze dvou variant. A to super a exkluziv. Mnozí se ptají v čem je základní rozdíl. Rozdíl je v tloušťce konstrukci a v také odolnosti vůči větru. Obě varianty jsou však skvělou volbou. Vzhledem k tyto vlastnosti jsou prodejní stánky rady super a exkluziv vhodné pro časté nebo dlouhodobější použití i v náročných klimatických podmínkách. Tato kategorie stanů je vhodná pro všechny, kdo hledá nejen kvalitní ale i reprezentativní prodejní stánek nebo zastřešení s možností potisku.

Potisk na ocelové stánky provádíme naší firmou do 2 - 3 pracovních dnů. Způsob se provádí nažehlovací potiskem a je možné potlačit límec, střešní plachtovina nebo boční stěny. Potisk realizujeme na vnější stěny. Potisk vydrží životnost plachtoviny. S potiskem získáte reprezentativní stánek, který bude charakterizovat váš zboží a zaujme hned na první pohled.

Montáž prodejního stánku je jednoduchá a rychlá. Díky nůžkovému systému konstrukce bude prodejní stánek postaven za přibližně minutu. Po sbalení ho dovezete i v osobním autě.

Na základě telefonické domluvy si víte své zboží vyzvednout v našich odběrných místech i bez nákladů na kurýra a dokonce i ve večerních hodinách.

Balení obsahuje konstrukci, střešní plachtovinu, tři plné boční stěny a kolíky.

Přijďte si po stánek přímo k nám.

Text je součástí Refresher blogu, není redakčním obsahem. Administrátory můžete kontaktovat na [email protected].

Ohodnoť blog
1
Odeslat správu

Chceš vědět, když smajloooo přidá nový blog?

Zadej svůj mail a dostaneš upozornění. Kdykoliv se můžeš odhlásit.