Modní značka Bvlgary otevřela hotelový rezort v Dubaji a hledá stážistu.

Zkus štěstí a získej několikaměsíční stáž v luxusním hotelu Bvlgary Resort v Dubaji.

Italská módní značka Bvlgary se odjakživa věnuje výrobě šperků, hodinek a luxusních doplňků. V posledních několika letech společnost rozšířila svoje aktivity o řetězec luxusních hotelů, který spadá pod největší hotelovou sít světa - Marriott International. Po otevření prvních Bvlgary hotelů v Miláně, Londýně, Bali a Pekingu, přišla na řadu perla středního východu - Dubaj.

Bvlgari Resort v Dubaji se nachází na ostrově Jumeirah Bay a rozkládá se na ploše o vice než pěti set tisíc čtverečních metrů. Vedle standartních pokojů a apartmánů v hlavních hotelových budovách je k dispozici také 20 hotelových vil a přístav. Hotelový rezort je momentálně třetím počinem modních designerských značek ve Spojených Arabských Emirátech, následovaný hotely Armani a Palazzo Versace.

Do roku 2020 bude otevřen další hotel v Moskvě a v následujících pěti letech přibydou další destinace, mezi jinými také New York, Tokio a Beverley Hills.

Po několika měsíčním provozu se otevírá možnost pro talentované studenty a čerstvé absolventy, kteří by měli zájem získat zahraniční zkušenosti v oddělení nákupu. Máš zkušenosti s administrativou, rozumíš číslům a mluvíš plynule anglicky? Zkus štěstí a přihlas se na několikaměsíční stáž, která ti přinese nové zkušenosti, kontakty a pobyt v jednom z nejluxusnějších měst světa.

Staň se součásti mezinárodního týmu, který se stará o objednávky zboží pro hotelový komplex včetně několika restaurací, yacht klubu a hotelových lázní. Po úspěšném dokončení stáže můžeš také zažádat o stálou pracovní pozici. Krása hotelového prostředí je v pravidelné rotaci zaměstnanců v rámci různých oddělení a zajímavých destinací po celém světě. Pokud v tobě vzbudil tento článek odhodlání a nezalekneš se pohovoru v angličtině, nahraj svůj životopis na kariérní portál a přejeme hodně štěstí.

Text je součástí Refresher blogu, není redakčním obsahem. Administrátory můžete kontaktovat na [email protected].

Ohodnoť blog
0
Odeslat správu

Chceš vědět, když DeeCounsel přidá nový blog?

Zadej svůj mail a dostaneš upozornění. Kdykoliv se můžeš odhlásit.