Stylové dárky pro přítelkyni, kámošku nebo ségru, které neskončí v šuplíku

Jsou tady Vánoce a muži jsou většinou naprosto v koncích, protože nemají nejmenší tušení čím opačné pohlaví potěšit. Tady je několik tipů, kde si snad vybere každý.

Pro eko ženy, který ještě nejsou úplně pralesní

Frusack – nejenže se vyhnete děsný situaci,  kdy vám ty rozpečený housky z Albertu navlhnou, když je dáte do JEDNORÁZOVÉHO mikrotenového sáčku, ale ještě budete bio, eko, kompostující superžena. A navíc je to český a podporovat lokální věci se teď nosí.

Bez obalu s Kitchenetteshop – kdo pije z plastových brček, jí z plastových nádob nebo pije z plastovýho hrníčku dělá asi takový přečin jako když Volddmort pil krev jednorožce. Boží řešení here.

Kanken aneb hlavně originálně. Uznávám, že tenhle batoh má už každej, ale to má důvod. Harryho taky četl každej, protože byl prostě dobrej. Přísahám, že jsem nikdy neměla pohodlnější batoh než tenhle. A každej, kdo mě zná, takže vlastně každej, kdo tohle čte, ví, že přísahy beru sakra vážně. Re-kanken je navíc vyrobenej z 11 plastovejch lahví. A je z 95% recyklovatelnej. Jak můžete zrecyklovat 95% batohu nemám tušení, ale zní to dobře. Pokud už tvoje holka Kanken má, tak tutově ocení i příslušenství k němu. 

Pro čtenářky se smyslem pro humor

Slovní hříšky pobavěj snad každou a ještě maj dokonale minimalistickej design.

U Terapie sdílením je ten smysl pro humor opravdu důležitej. Jde totiž o vtipné rozchodové věty sdílené přes sociální sítě, takže se to k Vánocům vlastně vůbec nehodí, ale já to miluju. Když jí vysvětlíte, že to není náznak, že se s ní chcete rozejít, tak to bude v pohodě.

Tímhle Slaďákem případně vyžehlíte faux-pas s knížkou s rozchodovýma větama. Je plná cute ilustrací z partnerskýho života. Prostě fakt slaďák!

Pro Insta holky

Aby byl pěknej feed musí být pěknej i interiér. To zaručí Zahrada na niti, která má božský rostlinky, který zatím nechcíply ani mně. A to mi dřív uschly i kaktusy. Což není vtip, jako když řeknete „Ta připálí i vodu na čaj“. Ale tvrdá realita.

Jestli někoho nepotěší magnet lenochoda, tak končím. S tím na mě nechoďte, že by se to někomu nelíbilo. Stejně tak supiš je tabule, kam můžete napsat nějakej osobní vzkázek a hned to bude vypadat, že jste se nad tim dárkem zamysleli. No a žárovky? Kdo z vás nebyl v poslední době v kavárně, kde nebyly žárovky, ať hodí iphonem. Všechno najdete v Butlers

Instaaaax. Vracíme se k deskám, ruční výrobě i vyvolaným fotografiím. A je to žůžo labůžo. Pokud jste se nerozhodli studovat medicínu nebo žurnalistiku, tak si k němu můžete dovolit dokoupit i nějakou pěknou tabuli, na kterou se fotky budou věšet. Třeba tuhle na Zootu. 

Vtipný blbinky, kterým doplníte praktickej dárek

Protože vysavač, varná konvice a mop, ke kterému dostanete NE jednu, NE dvě ale rovnou TŘI věci zdarma, který vůbec nechcete, ale jako správný Čechy vás to zláká, jsou sice potřebný, ale od svýho kluka chceme vždycky dostat ještě něco osobního.

Protivný sprostý hrnky, jsou totálně nejlepší věc, která vám zlepší ráno. Dokonce i to pondělní. 

Na Zootu taky umí být vtipní.

Teď mi prozraďte, čím potěšit muže?

Text je součástí Refresher blogu, není redakčním obsahem. Administrátory můžete kontaktovat na [email protected].

Ohodnoť blog
6
Odeslat správu
Psaní jsem vystudovala i se jím živím, tak proč bych ho nepraktikovala i ve volném čase?

Chceš vědět, když Klára Tomková přidá nový blog?

Zadej svůj mail a dostaneš upozornění. Kdykoliv se můžeš odhlásit.