Cigáni čo žijú na malých loďkách

18+
CITLIVÝ OBSAH
Článek může obsahovat:
produkty a služby určené pro osoby starší 18 let
sex, nahotu a jiný nevhodný obsah
násilí, krev nebo obsah nevhodný pro citlivé povahy
JSEM STARŠÍ 18 LET A CHCI OBSAH ZOBRAZIT
Stretol som sa s "morskými cigánmi", ktorí žijú na malých loďkách blízko ostrova Borneo

Už som cca 2 týždne na ostrove Mabul blízko Bornea, Sabah, Malajzia. Žijem si tu ako pán, v najlacnejšom hosteli Scuba Jefff, nič nerobím iba pijem, húlim a občas sa jebnem do vody.

20 metrov od mojej terasy s výhľadom na oceán sa nachádzajú pozoruhodné bytosti... "Vodní cigáni", ktorí žijú na loďkách, ktoré nikdy neopúšťajú. Či je + 40, alebo padajú hovná s kosákom a kladivom.

View this post on Instagram

Water Gypsies... This people remind me of the movie Water World... Im sort of a gypsy myself with my lifestyle, so you can expect a video soon with this interesting people. Sone fun facts: - they don't have citizenship of any country. - they live on the boats 24/7, multiple people on one boat, even during dangerous weather conditions -live mostly from the sea, but sometimes buy fuel or some other stuff In the island -make money selling seafood to tourists, or send their children begging -they are on the ship all day all night, eat there and shit outside of the boat -im not sure how they have intercourse with each other, but i guess it is a pretty public event... More coming soon in the video. (photos by @saulkday)

A post shared by CaptainGeorge (@captaingeorgeofficial) on

Povedal som si teda, že ich pozriem a zistím čo sú zač....

V skratke: títo ľudia sú kočovný kmeň Bajau, žijúci v JV ázii, vyskytujú sa v okolí Filipín, Indonézie, Malajzie ale aj iných krajín.

Živí ich more, ale občas posielajú deti žobrať, alebo predávajú morské plody, aby mali love na benzín. do svojich lodiek.

Na týchto loďkách žije často aj zo 10 ľudí, ktorí nemajú problem srať s riťou vyšpúlenou do mora, alebo súložiť, aj keď pol rodiny je na opačnom konci 6 metrovej loďky.

Viac z mojej križovej výpravy môžete sledovať na:

htttp://www.facebook.com/dzordzocestujesgitarou

Text je součástí Refresher blogu, není redakčním obsahem. Administrátory můžete kontaktovat na [email protected].

Ohodnoť blog
2
Odeslat správu

Chceš vědět, když Tulak s gitarou přidá nový blog?

Zadej svůj mail a dostaneš upozornění. Kdykoliv se můžeš odhlásit.