Spolupráca s @Lamborghini ?

Natočil som "storku" po Taliansky, označil som @Lamborghini na Instagrame a dúfal som, že profil so 14,4 miliónmi sledovateľov si ma všimne! Nevšimol, ale na Lambe som si aj tak zajazdil! :D

Odpusťte mi, ak to budem preháňať, ale Lambo som šoféroval po prvý krát! Bol to model Gallardo s 5,6 litrovým 10 valcom umiestneným v strede, presnejšie hneď za mojou hlavou, ktorý mal výkon 560 koní a za nejakých 200k ho môžeš mať aj ty!

Zvuk? O tom sa tu nemusíme ani baviť! Pri predbiehaní vyzerali obyčajné osobné autá, ako prerastené SUV-čka a vodiči sa pri pohľade na žlté Lambo predkláňali, aby vôbec niečo videli! No a so svojim AWD pohonom všetkých kolies auto na ceste držalo doslova ako prikované k zemi!

Celkový dojem z jazdy top! Spojka do mňa síce kopala, ako stará kobyla, nastupoval som skoro po ležiačky, na pádla za volantom som nedočiahol (krátke prsty), páčka na smerovky ako z Octavie, ale na to, že Lamborghini najprv vyrábal traktory, môže byť! Uvidíme, čo poviem na to červené Ferrari! tam v zadu, som zvedavý...

Text je součástí Refresher blogu, není redakčním obsahem. Administrátory můžete kontaktovat na [email protected].

Ohodnoť blog
11
Odeslat správu
IVOV_DRIVE je o neobyčajnom nadšení pre autá! Stiahnuť veci z internetu vie dnes už každý, vytvoriť však unikátny obsah je umenie! Tu nájdeš autentické fotky, videjká a to, čo ma vo svete áut inšpiruje!

Chceš vědět, když IVOV_DRIVE přidá nový blog?

Zadej svůj mail a dostaneš upozornění. Kdykoliv se můžeš odhlásit.