26.7.2018 10:03

Nový videoklip B.U.M. Polštář jede - má už přes 3800 shlédnutí

Česko-maďarské trio B.U.M. (čti bé ú em) vydalo videoklip od srdce. Na YouTube je po něm sháňka - čekuj taky, ať máš přehled, co se děje na český electrofusionlike scéně!

Klip režíroval frontman kapely Jan Graves společně s Adamem Kořínkem a unikátně ho natočili celej na jeden dlouhej záběr. Je tam spousta podařených ilustrací a při představě zkamenělýho polštáře se rozvzpomeneš na svojí odešlou lásku. Třeba! Čekni to a komentuj.

Tihle tři týpci z elektrohiphopový kapely B.U.M. maj na triku už hezkých pár kousků po dobu své nedlouhé existence (teprve pár měsíců!). Mezi ně patří třeba spolupráce s Lookym z Lety Mimo (song Proti Proudu najdeš tady na YouTube) nebo vydání nového EPčka Nová Scéna, které vyšlo pod českým labelem Supraphon (a najdeš ho samozřejmě jak na Spotify tak na iTunes) .

B.U.M. (čti bé ú em) jsou: frontman, rapper, textař a dokonce i basák Jan Graves, DJ a scratcher Jan Tori, a bubeNICK Nick Szabó.

Chceš víc? Facebook | Instáč | YouTube | Webofky.

See you next time, holko, kluku.

Videoklip POLŠTÁŘ by B.U.M.

Hudba, text, produkce: B.U.M. (Jan Graves Krčmář, Jan Tori Novotný) v Royal Duck Studio

Master: David Pavlík

Kamera, střih, ilustrace a hlavně unikátní natočení na jeden záběr: Adam Kořínek

Text je součástí Refresher blogu, není redakčním obsahem. Administrátory můžete kontaktovat na [email protected].

Ohodnoť blog
1
Odeslat správu
B.U.M. jsou: skladatel, rapper a basista Jan Graves Krčmář DJ, producent a scratcher Jan Tori Novotný bubeník Nick Szabó

Chceš vědět, když B.U.M. přidá nový blog?

Zadej svůj mail a dostaneš upozornění. Kdykoliv se můžeš odhlásit.