11.1.2018 12:29

NBA All-Star Game aneb poslední šance hlasovat

Už za chvíli jako každoročně nás čeká zápas hvězd NBA. Letos se odehraje 18.února a hostit ho bude slavná Staples Center v Los Angeles. Nyní je poslední šance, kdy můžete hlasovat!

Stejně jako vždy se proti sobě postaví ti nejlepší z Východu proti těm nejlepším ze Západu. Tento rok je opravdu z čeho vybírat, protože hráči podávají vynikající výkony a každý si chce zahrát slavný zápas hvězd.

Hlasovat můžete prostřednictvím tohoto odkazu.

Teď bych vás rád seznámil se svým výběrem a možná i trochu inspiroval, protože vybírat v takovém velkém množství top hráčů je vždy obtížné.

Východní Konference

V NBA posledních let platí, že Východní konference je o něco slabší než Západní. I když je to možná malinko pravda, pořád je z čeho vybírat. Jako dva rozehrávače do základní pětky Východu jsem volil Kyrieho Irvinga z Bostonu a Johna Walla z Washingtonu. Oba jsou lídři svých týmu, což ukazují v každém zápase a můj hlas si určitě zaslouží.

Na frontcourt neboli mezi velkými hráči jsem volil následovně. Na křídlech to budou Lebron James z Clevelandu a Kristaps Porzingis z NY Knicks. Lebron jen znova ukazuje, že je "The Choosen One" a jako v mnoha minulých letech se do zápasu hvězd podívá. Porzingis je mladá raketa, od které si Knicks hodně slibují a za svoje výkony má můj obdiv a hlas.

A jako posledního zástupce Východu jsem vybral Joela Embiida z Philadephie Sixers. Tento hráč mě nepřestává udivovat svým uměním a jediné, co ho brzí jsou jeho častá zranění. I tak má můj hlas.

Západní konference

Západ je letos neskutečně plný vynikajícíh hráčů a vybrat z nich pouze pět nejlepších nebylo jednoduché. I tak jsem nakonec po dlouhých úvahách zvolil pět vyvolených.

Mezi rozehrávači byla situace opravdu těžká. Nakonec jsem vybral Stephena Curryho z Golden State a Russella Westbrooka z OKC. Oba si nominaci zaslouží, jsou motory svých týmu a nad jejich výkony zůstává občas rozum stát. Rád bych zmínil, že nominaci by si zasloužili i James Harden nebo Damian Lillard ale vybrat mohu pouze dva.

Mezi vysokými hráči získali můj hlas Kevin Durant z Golden State, DeMarcus Cousins z New Orleans a Carmelo Anthony z OKC. U Duranta a Cousince nebylo o čem, ale u Carmela jsem hlasoval i díky tomu, že od mládí je to můj velký oblíbenec.

Nyní nás nezbývá než si počkat na víkend kolem 18.února. Kromě zápasu hvězd nás čeká i zápas vycházejících nadějí, soutěž trojkařů, soutěž smečařů a mnoho dalšího. Jako malou ochutnávku připojím video z toho nejlepšího z loňského roku.

Text je součástí Refresher blogu, není redakčním obsahem. Administrátory můžete kontaktovat na [email protected].

Ohodnoť blog
2
Odeslat správu

Chceš vědět, když Mila15 přidá nový blog?

Zadej svůj mail a dostaneš upozornění. Kdykoliv se můžeš odhlásit.