2.12.2017 11:44

Hledá se dobrý člověk

Od mala nás učí, že život není fér.

V životě potkáme spoustu lidí. Dobrých, špatných, stějně šílených jako vy.

Poslední dobou si mnohem více uvědomuji ( snad to nebude stářím ) , že těch co za to stojí je sakra málo. Už několikrát se mi stalo, možná i vám, že se ve vašem životě objeví někdo, s kým si skvěle rozumíte, ale po nějaké době, chyba v metrixu a ta osoba zmizne ? !

Jakože cože ?

Teď na chvíli vynechme rodinné příslušníky a naše drahé polovičky. Představte si, že se seznámíte s někým kdo k vám skvěle pasuje. Naprosto rozumí a soucití s vašim duševním rozpoložením, máte podobné názory, uznáváte stejné hodnoty a může te s ním probírat i ty nejzvrhlejší situace. Tento frinedly vztah trvá třeba čtvrt roku a pak ? Odstěhuje se, změní zaměstnání (což se většinou mísí s první bodem) prostě nastane situace, která vás rozdělí a tím pádem přijdete o někoho kdo ve vás zanechá stopy.

https://pixabay.com/cs/s%C3%A1m-ch%C5%AFze-noc-lid%C3%A9-m%C4%9Bsto-ulice-764926/

Život vás má očividně rád, a tak vám ponechá jen ty co ve vás vzbuzují divné pocity nedůvěry a nemusí ani začít mluvit a nejradši by jste jim dali jednu přední a papapa.

Ale jinak je máte vlastně svým způsobem rád, asi jako koprovou omáčku svojí babičky. By očko, jen aby jste neurazili. Nebo měli nějaký friends .

Pořád jsou tady sociální sítě, které nenahradí osobní setkákí . Aspoň mě ne .Pokud si s dotyčným nemůžu pokecat z očí do očí, není to ono.

Říká se, že když potkáte tu správnou osobu, tak se nitky nikdy nepřetrhnou. Ale co když jsou dobří lidé (vím, že je to široký pojem) v našich životech jen na určitý čas? Třeba za odměnu ?

Tak se teda ptám, proč to tak funguje a zda to máte někdo podobné jako já. Vím, že život je nefér , ale opravdu nerozumím tomu co se mi snaží vesmír sdělit . Jelikož se tato situace během tohoto roku stala už několikrát, přesto na ni nedokážu najít odpověd. Budu ráda za jekékoliv reakce.

Text je součástí Refresher blogu, není redakčním obsahem. Administrátory můžete kontaktovat na [email protected].

Ohodnoť blog
5
Odeslat správu
Snažte se udržet karmu a vysoký krevní tlak v rovnováze # 22let

Chceš vědět, když Kaj.Do přidá nový blog?

Zadej svůj mail a dostaneš upozornění. Kdykoliv se můžeš odhlásit.