24.8.2018 13:00

Narcos - Kedy sa dočkáme štvrtej série?

Narcos, seriál ktorý vznikol pod záštitou celosvetovo známej spoločnosti Netflix, sa po 3 sériách má údajne dočkať aj štvrtej. Aspoň tak tomu napovedá oficiálny teaser. Otázkou ale zostáva kedy?

Seriál ktorý si získal srdcia toľkých fanúšikov ako Narcos, by sme asi hľadali len ťažko. Milovníci drogovej histórie, ale aj obyčajní diváci si prišli na svoje. Prvé 3 série si vyslúžili veľmi pozitívne hodnotenie aj zo strany kritikov, a preto 4. séria bola viacmenej samozrejmosťou.

Pravdou je, že nad 4. sériou istú dobu visel otáznik kvôli zavraždeniu jedného člena produkčného štábu Carlosa Muñoza Portu. Nakoniec Netflix na nakrúcanie 4. série pristúpil a výroba sa mohla začať.

Netflix nám prezradil, že sa dej presunie z Kolumbie do Mexika a takisto aj to, že sa dočkáme úplne nových hlavných postáv - Micheal Peña & Diego Luna.

V posledných týždňoch Netflix pracuje najmä na offline propagácii štvrtej série, čo je možné si všimnúť napríklad v Paríži.

Takisto tento billboard potvrdzuje informáciu, že celý dej sa presúva z Kolumbie do Mexika. Avšak Netflix oficiálny dátum vydania štvrtej série zatiaľ nikde nepublikoval.

A možno ani nemusel. Marketingová agentúra Rhubarb Agency, ktorá má na starosť marketing seriálu oslovila grafické štúdio Unsupervised Kids. A práve toto grafické štúdio si očividne chcelo spoluprácu s Narcos čím skôr prihodiť do svojho portfólia. A tak na instagrame, publikovali aj neoficiálne plagáty, práve s dátumom releasu série. Práve štvrtá fotka v poradí z tejto série fotiek nesie na sebe aj dátum vydania.

1 of 3 - scroll to see gallery When Andrew from @RhubarbAgency contacted me about working on this my heart rate spiked, I got nervous a stomachache, and definitely lost sleep. I knew how amazing the opportunity was but I didn’t know if I could deliver. It was a big project and I felt that if I worked on it I had to commit 110% so I could deliver something I’d be proud of. However, I was busy with other work, it was the holidays, oh and the massive Thomas wildfire was about to erupt and force us to evacuate from our home. Our family had to spend several days at my in-law’s house while we were evacuated. In their living room they have a map with magnet tacks showing where they’ve traveled to. While staring at the map I thought of the phrase, the shortest distance between two places is a straight line. Then I started thinking about how I could connect some of the Narcos themes to the new season which would be set in Mexico. So I sketched a crude drawing in my notebook and when I got back to the computer I made a rough comp to see if it would be an idea worth pursuing. It seemed like it had potential so I took it to the next step. I designed a custom map, printed it out, bought some powder, made some lines, and took some photos. #narcos #narcoss4 #narcosmexico #rhubarb #rhubarbagency #tbt #throwbackthursday (more in the next post)

A post shared by Unsupervised Kids (@unsupervisedkids) on

SEPT XX - podľa prepisu z rímskych čísiel na arabské by sme sa mali štvrtej série dočkať 20. Septembra 2018.

Text je součástí Refresher blogu, není redakčním obsahem. Administrátory můžete kontaktovat na [email protected].

Ohodnoť blog
0
Odeslat správu

Chceš vědět, když redredovic přidá nový blog?

Zadej svůj mail a dostaneš upozornění. Kdykoliv se můžeš odhlásit.