Digitální portréty ještěra (říjen 2024)

"Nejprve jsem zkusil bw portrét, pak jsem jej vybarvil, poté zas upravil v počítači. Portrét připomíná mladého ještěra, jenž má svůj život a svět před sebou."

Portrét ještěra 1

Maluji, opět zas maluji. Vzniká mi tvář neznámého ještěra v počítačovém programu. Nejprve jsem zkusil bw portrét, pak jsem jej vybarvil, poté zas upravil v počítači. Portrét připomíná mladého ještěra, jenž má svůj život a svět před sebou.

Portrét ještěra 2

Vzniklo mi pět obrázků. Třeba na tričku by se daly zobrazit, anebo jako výzdoba tzv. nových památek z 21. století. Ještěr na obrázcích vypadá fantazijně. Nevím, o jaký druh by se přesně jednalo. Snad o varana, či agamu, nebo teguho.

Portrét ještěra 3

Rozvinul jsem tedy kompozici digitálními podzimními barvami v měsíci říjnu 2024. Kéž by si společnost vážila přírody, kterou obývají ještěři a další nádherní živočichové.

Portrét ještěra 4

Portrét ještěra 5

Václav Kovalčík, Zlín

Text je součástí Refresher blogu, není redakčním obsahem. Administrátory můžete kontaktovat na [email protected].

Ohodnoť blog
0
Odeslat správu
Žiji, tvořím, publikuji, vzpomínám. Doma a na zahradě pěstuji a fotím exotické rostliny, chovám agamu vousatou. Jsem milovníkem přírody, umění, moderny a tradice. Mám rád skvělou společnost a kvalitní mezilidské vztahy.

Chceš vědět, když v.kovalcik přidá nový blog?

Zadej svůj mail a dostaneš upozornění. Kdykoliv se můžeš odhlásit.