Pozemské i vesmírné díry osudů, životních a fantazijních konstelací

Mnohdy se ty konstelace chovají jak vesmírné díry jakéhosi napínání, které nám po úspěšné konstelaci jednoduše "osolí" následující opačnou konstelaci v našich osudech.

Jako vesmírná díra se choval v poslední době můj prožitý čas v oblasti cestování dopravními prostředky.

I když jsem nedávno cestoval pomalým vlakem, který stojí u každé zastávky, tak cesta uběhla překvapivě rychle, než jsem očekával.

Byl jsem trochu unavený, letmo pozoroval z okna ubíhající krajinu. Ani jsem moc nespal, spíše polospánkem bděl, přesto vnímal okolí.

O několik dnů později jsem nastoupil do trolejbusu, který hlemýždím tempem projížděl silnicí v kolonách automobilů, jako by mi ten osud chtěl vrátit mou situaci do nejistot, nudy a nepříjemností.

Jednou cestuji úplně v pohodě, jako bych cestoval myšlením i tělem vesmírnou dírou správným a vytouženým směrem, ale o několik dnů jsem nějakou konstelační reakcí vyplivnut do nudného režimu pomalého trolejbusu v kolonách.

Mnohdy se ty konstelace chovají jak vesmírné díry jakéhosi napínání, které nám po úspěšné konstelaci jednoduše "osolí" následující opačnou konstelaci v našich osudech.

Možná cestujeme skutečně vesmírnými děrami konstelací, aniž bychom si to uvědomovali. I naše činy a rozhodnutí zamíchají nás do konstelačního osudí.

Je to jako na moři, kdy máme příznivý vítr, anebo kdy jest naopak naše plavba velmi pomalá, anebo prostě ztroskotáme, zase spadneme do jiné konstelace, opět cestujeme vesmírnými děrami, jež si ani třeba neuvědomujeme atd. - v našich životech i po smrti.

Václav Kovalčík, Zlín

Text je součástí Refresher blogu, není redakčním obsahem. Administrátory můžete kontaktovat na [email protected].

Ohodnoť blog
0
Odeslat správu
Žiji, tvořím, publikuji, vzpomínám. Doma a na zahradě pěstuji a fotím exotické rostliny, chovám agamu vousatou. Jsem milovníkem přírody, umění, moderny a tradice. Mám rád skvělou společnost a kvalitní mezilidské vztahy.

Chceš vědět, když v.kovalcik přidá nový blog?

Zadej svůj mail a dostaneš upozornění. Kdykoliv se můžeš odhlásit.

Další články autora

Zobrazit všechny
před 3 dny
Jarní šumění
29.4.2024 11:08
Pralesní had
23.4.2024 14:09
Portréty mamby zelené