28.6.2023 11:58

Láká vás nejnovější Chat GPT? Vyzkoušejte si ho zcela zdarma

Tuto aplikaci ještě před nedávnou dobou téměř nikdo z nás neznal. V posledních měsících se však stává tématem číslo jedna nejen ve zprávách, ale i na sociálních sítích a v našich kancelářích.

Není se čemu divit. Její poslední aktualizace z ní udělaly jeden z nejkomplexnějších programů na světě. Co dokáže?

Nepostradatelný pomocník

Jazykový modul s názvem Chat GPT dokáže zpracovávat data ze všech zákoutí internetu, přičemž jim následně dává podobu použitelnou ve vaší práci, během studia či při podnikání. Stačí napsat několik málo požadavků a dočkáte se například slohové práce, prodejních textů na webové stránky, popisu zboží v e-shopu či třeba překladu smlouvy.

Spousta kreativních jedinců jej používá k získávání inspirace, protože daná platforma umí vymyslet celou řadu plánů. Marketingová kampaň na několik měsíců? Podoba e-mailů pro klienty? Scénář k příspěvkům na YouTube? Žádný problém!

Vybírejte pečlivě

Nejspíše vám je jasné, že takto silný fenomén nezůstane bez povšimnutí hlavně u programátorů. Ti v současné době vyvíjí desítky a desítky aplikací, jež se inspirují původním programem. Některé z nich nestojí za řeč, zatímco jiné hezky rozšiřují pole využitelnosti. Dobrým příkladem je třeba oblíbená platforma Deeply, která kombinuje rovnou několik funkcí.

S její pomocí zvládnete hravě vygenerovat ohromné množství textů, přeložíte více než třicet jedna světových jazyků, stejně jako sestavíte profesionální grafiku na několik kliknutí. Pokud máte volný čas, zkrátka si jen pokecáte s nejinteligentnějším programem na světě.

Chcete si vše vyzkoušet zcela zdarma a zjistit, o čem je vlastně řeč? Pak si rozklikněte odkaz v první části článku, zaregistrujte se a získáte pětidenní testovací demo verzi bez závazků. Nebudete se stačit divit.

Text je součástí Refresher blogu, není redakčním obsahem. Administrátory můžete kontaktovat na [email protected].

Ohodnoť blog
0
Odeslat správu
Copywriter na plný úvazek!

Chceš vědět, když MoniB přidá nový blog?

Zadej svůj mail a dostaneš upozornění. Kdykoliv se můžeš odhlásit.