18.5.2023 09:56

Jak vylepšit vaši kuchyň s Tescoma?

Máme pro vás tři klíčové kuchyňské nástroje, které vám usnadní vaření. Termohrnek, zmrzlinovač a rýžovar.

Žijeme v rychlé době, která na nás klade vysoké nároky. A to se projevuje i na rozvržení našeho času. Málokdo tráví 8 hodin v práci, 8 hodin spánkem a 8 hodin kulturou, zábavou a odpočinkem. Tak, jak tomu možná bývalo kdysi. Spoustě lidem velkou část tohoto koláče ukrojí pracovní povinnosti.

A pokud se chce vyspat, na tu zábavu mu toho moc času nezbývá. A to se samozřejmě odráží na na času, který můžeme či jsme ochotní trávit v kuchyni. Naštěstí tu ale máme chytré pomocníky z řad elektrospotřebičů, které spoustu práce odvedou za nás. Těsto uhněte hnětač, šlehačku našlehá šlehač, vejce uvaří vařič vajec, kávu připraví kávovar. A spoustu dalších.

Termohrnek

Rádi během dne upíjíte horkou kávu nebo čaj, ale nemáte čas si ji pořád připravovat? Nebo se chystáte na cesty a ta z benzínových pump vám přijde předražená? Všech těchto problémů vás zbaví termohrnek Constant Tescoma z prvotřídní nerezové oceli. Na dotek chladný, ale uvnitř příjemně teplý. Nebo naopak studený. Termohrnek uchová i studený nápoj, což zase přivítáte v parných letních dnech, které se na nás řítí.

Zmrzlinovač

Není nad podomácku vyrobené produkty. Pečivo, džemy, ale i zmrzlinu. Jsou neošizené, bez zbytečných éček a konzervantů, a proto zdraví prospěšnější. A také chutnější! Vynikající zmrzlinu, po které se budete olizovat až za ušima, vám vyrobí zmrzlinovač GrandChef Tescoma, který vyrobí až 800 ml zmrzliny. A k tomu rovněž sorbety a koktejly.

Rýžovar

Spoustu času vám ušetří rýžovar GrandChef Tescoma. Vložíte do něj rýži, patřičné množství vody, osolíte, spustíte program a můžete se věnovat dalším činnostem. O zbytek se postará spotřebič sám. Zkrátka vám uvaří perfektní rýži, která se nikdy nepřipálí. Aniž byste obsah nádoby museli pravidelně míchat a hlídat, aby se vám z ní nevypařila voda.

Tak už víte, kterému pomocníkovi dáte přednost? Chtělo by to všechny, nemyslíte? Výše uvedené produkty i další vybavení do kuchyně najdete na webových stránkách Tescoma.

Text je součástí Refresher blogu, není redakčním obsahem. Administrátory můžete kontaktovat na [email protected].

Ohodnoť blog
0
Odeslat správu
Copywriter na plný úvazek!

Chceš vědět, když MoniB přidá nový blog?

Zadej svůj mail a dostaneš upozornění. Kdykoliv se můžeš odhlásit.