Co obnáší práce na pozici moderátor na live chatu z domu?

Co obnáší práce moderátora na live chatu ?

Také už jste slyšely pojmy moderátor chatu nebo konferenční hovory z domu? Co si pod tím představit?

Jak už ze samotného názvu vyplývá, mělo by se jednat o práci formou chatování, respektive budete nejspíš působit jako moderátor live chatu v zákaznickém centru.

Live chat nebo-li chatování jako práce z pohodlí domova může být docela zajímavá profese. Livechat využívá mnoho firem, aby podpořili komunikaci se zákazníky.

Z hlediska zákazníka přináší live chat skvělou podporu, především na sociálních sítích, ale moderátoři chatují i na webových stránkách zákazníka.Je to ten typ chatu, který vyskočí v pravém dolním rohu ve chvíli, kdy navštívíte eshop s online chatem.

Zaměstnanec dané firmy se vás zeptá, zda nepotřebujete s něčím poradit. Často nevíme zda se jedná o chat booty nebo skutečné zaměstance doku nenarazíme na dotaz, který chatbot nedokáže vyřešit a následně vás přesměruje práce na zmiňovaného moderátora chatu.

Taková práce z domu je sice nenáročná, musíte mít ale dostatečné znalosti, abyste dokázali zákazníkovi dobře poradit. Nejvíce mě tedy zajímalo to, o jakou formu nabídky práce na chatování se jedná v případě práce live chatu z domu, jenž lze najít ve vyhledávači.

Na stránkách jedné takové firmy, která nabízí práci na livechatu mají napsáno pár obecných výrazů, například, že pracovat můžete z domu nebo z jakéhokoliv jiného místa na světě. Můžete si sami určit, jak dlouho a kdy budete pracovat, ale nikde nestojí přesný popis práce ani výdělků.

Jak jsem zjistila, výplaty údajně posílají firmy každý týden a v jednom z emailů mi paní vysvětlila, že se moje aktivita jako moderátora chatu bude týkat zpráv v oblasti flirtování, zábavy a erotiky.

Budu tedy muset komunikovat se zákazníky, odpovídat na zcela běžné, ale hlavně erotické zprávy na jejich online livechat platformě, kterou neuvedla. Často mi budou, podle požadavků zákazníků, přiděleny různé role, které budu muset zahrát. Nevím co si pod tím představit, napadá mě něco ve stylu role play před kamerou a celkově mi to nesedí.

Jelikož s tímto online výdělkem nemám žádné osobní zkušenosti, nemohu potvrdit, ale ani vyvrátit, zda tyto firmy plní své závazky. Mějte se však na pozoru, abyste se nedostali do problémů, zejména jedná-li se o zahraniční firmy s nejasným pozadím.

Smlouvu předpokládám nedostanete žádnou, protože se jedná o práci na živnost. Pokud si tedy hledáte reálnou práci v online modelingu nebo práci přes internet z domu jako moderátor zábavného chatu na dohodu či nějakou formu smlouvy, podívejte se na nabídku české firmy, která nabízí práci moderátora live chatu z domu a influencera.

Práce moderátora chatu obsahuje flirtování na sexychatu a práce influencera nabízí možnost tvorby zábavných videí a sdílení vlastních příspěvků na sociálních sítích. Ve video příspěvcích lze předvádět svůj talent jako je například pantomima, tutorialy, líčení, sexy tanec nebo různé taneční cvičení.

Zábavná platforma kromě toho nabízí práci online webmodelingu, spolupráci pro scouty a studia manažery. Moderátoři chatu také mají možnost prodeje fotografií online podobně jako tomu je na Onlyfans, jen pro zákazníky toto nevyžaduje měsíční placené členství.

Jak funguje registrace?

Po tom co odešleš kontaktní formulář nebo email, že máš zájem o práci přijde ti odkaz na registrační web kde si vyplníš profil a můžeš tvořit zábavná videa a show, která následně můžete prodávat.

Domnívám se však, že pokud nezajistíte dobrou kvalitu video nahrávky nebo fotek, zákazník si od vás nic nekoupí, zajistit tedy vysokou kvalitu a investovat do profesionální videokamery nebo alespoň chytrého telefonu s kvalitní kamerou je základ.

Baví vás dívat se na zrnitá videa nebo koupili byste si fotky ve špatné kvalitě?

Text je součástí Refresher blogu, není redakčním obsahem. Administrátory můžete kontaktovat na [email protected].

Ohodnoť blog
2
Odeslat správu
Jsem marketingová specialistka se zaměřením na online marketing, ale jako marketingový manager také pomáhám firmám na výstavách v Dubaji. Ve volném čase ráda tvořím články pro webové blogy. Ráda píšu články se zaměřením na marketing, obchod, děti, zábava, zdravý životní styl, ale dokážu zajistit články ze všech oborů. Moje PR Články na zakázku mohou být v českém slovenském, anglickém, italském a německém jazyce.

Chceš vědět, když Lucie Wassmann přidá nový blog?

Zadej svůj mail a dostaneš upozornění. Kdykoliv se můžeš odhlásit.