Pronájem chaty na víkend pro dva

Objevte Český ráj a ubytování u města Turnov

Znáte to, vaše drahá polovička touží po romantice. Ráda by si vás užila čistě sama pro sebe, ale mimo stěny vašeho bytu. Dovolená, nebo prodloužený víkend, kde se budete mít čas věnovat jeden druhému a nebudete nikým a ničím rušeni. I takové přání lze splnit pokud si zarezervujete chatu na víkend u města Turnov. Ubytování je mimo město, ale v jeho blízkosti a spolu s krásnou zahradou, venkovním posezením a vířivkou zaručí prostor pro správně romantický pobyt.

Chata na okraji města

Chata pro dva i na víkend se nachází nedaleko Prahy přímo na cyklostezce vedoucí do Českého ráje. Užít si tak můžete cyklo víkend s odpočinkem v luxusně a plně zařízené chatě anebo odpočinkový víkendový romantický pobyt v Českém ráji. Chata s vířivkou je v hezké vesnici, ale pokud vám bude chybět město, můžete se vydat do blízkého Turnova, Liberce nebo Mladé Boleslavi na nákupy, dikotéku, bowling nebo romantickou večeři. Pokud rádi objevujete nová romantická místa a máte rádi tichou přírodu rozhodně se podívejte na naše romantické výlety na zámky po Českém ráji .

Chatu můžete mít kdykoli k dispozici

Relaxační víkendy pro dva v naší chatě poskytnou každému kdykoli to po čem touží. Romantický pobyt pro vás a vaši drahou polovičku v blízkosti města bude mít nádech samoty a každý Pražák jistě ocení romantiku vesnice. Díky zahradním porostům které kryjí zahradu a zajišt'tují tak maximální soukromí. Překrásná příroda, řeka Jizera, pole, lesy, skalní města, vířivka a vynikající restaurace zaručí romantický víkend pro dva nebo krásnou dovolenou. Pronájem chatky si můžete poptat nezávazně online na jakýkoli termín, ale díky platebnímu a rezervačnímu systému třetí strany je také možné si chatku v Českém Ráji rovnou rezervovat.

Text je součástí Refresher blogu, není redakčním obsahem. Administrátory můžete kontaktovat na [email protected].

Ohodnoť blog
0
Odeslat správu
Jsem marketingová specialistka se zaměřením na online marketing, ale jako marketingový manager také pomáhám firmám na výstavách v Dubaji. Ve volném čase ráda tvořím články pro webové blogy. Ráda píšu články se zaměřením na marketing, obchod, děti, zábava, zdravý životní styl, ale dokážu zajistit články ze všech oborů. Moje PR Články na zakázku mohou být v českém slovenském, anglickém, italském a německém jazyce.

Chceš vědět, když Lucie Wassmann přidá nový blog?

Zadej svůj mail a dostaneš upozornění. Kdykoliv se můžeš odhlásit.