30.10.2022 14:31

KONTAKT - Eins, Zwei, Drei

Nový hudební videoklip od KONTAKT je naprostá senzace.

Hodně lidí už o tomhle hudebním interpretovi slyšelo, zejména na moravskoslezkém kraji. Kontakt se začíná objevovat na hudební scéně čím dál tím častěji.

Po vydaném albumu s názvem ,, Suvenýr ” vydal Kontakt poslední videoklip v tomhle roce, jako zakončení celého albumového projektu. Tahle senzační věc nese název ,,Eins,Zwei,Drei “ ke které se točil dvoudenní videoklip a na výsledek se můžete podívat na YouTube. Ve videoklipu můžete vidět Lamborgini spider, kde těchto kusů není moc po celém světě a taky úspěšnou podnikatelku Lucii Belaníkovou, která si zahrála v klipu hlavní roli. Videoklip je natáčený v podzemních garážích v Novém Jičíně a v apartmánech STING v Ostravě.

Celý tenhle videoklip zpracoval Jakub Dluhoš a určitě se mu tahle vizualizace na tomhle projektu povedla. Kontakt plánuje nový videoklip, ale až na začátku nového roku 2023 , kde by měl spojit hned dva singly dohromady a udělat vysokorozpočtový projekt jménem KONTAKT - NJ & KOMPLET .

Zároveň nám prozradil že ho čeká 17.12 svůj první koncert v Novém Jičíně, kde celý vytěžek z akce daruje na dětský domov.

Odkaz na singl : KONTAKT - Eins,Zwei,Drei

https://youtu.be/9WZ3D9yDeqo

Text je součástí Refresher blogu, není redakčním obsahem. Administrátory můžete kontaktovat na [email protected].

Ohodnoť blog
3
Odeslat správu

Chceš vědět, když redakce přidá nový blog?

Zadej svůj mail a dostaneš upozornění. Kdykoliv se můžeš odhlásit.