28.10.2022 17:45

Na opravy střech si pozvěte profesionály na výšky

Kdo by nechtěl bydlet v rodinném domě, že? Vsadíme se, že kdybyste udělali anketu, minimálně každý druhý vám řekne, že právě to je jeho/její sen.

Bydlet v domě ale není taková legrace, jako to na první pohled vypadá. Kromě vyšších nákladů na vytápění a další provozní záležitosti, se o dům musíte starat, a to skoro nonstop.

Kolem domu je pořád co dělat

Novostavba vám možná prvních pár let dopřeje oddychový čas, ale pak to začne zostra. Opravy fasády, opravy plotu, opravy střech, natírání všeho možného od zahradního nábytku po kůlnu na zahradní nářadí… A tak bychom mohli pokračovat donekonečna.

Vrátíme se k již zmíněným opravám střech. Celkový stav a vzhled střechy je důležitý – je to nejen vizitka domu, ale také bariéra, která chrání dům před povětrnostními vlivy, deštěm, krupobitím, mrazem… Aby byl dům co nejlépe chráněn, musí zůstat střecha v top kondici. Aby to tak bylo, je nutné čas od času provést renovaci. Do opravy střechy se ale nepouštějte svépomocí. Pokud nemáte praxi, profesionální vybavení a nástroje, nechte práci na profesionály.

Opravy střech se považují za výškové práce. Tedy práce nebezpečné už z toho důvodu, že se provádí několik metrů nad zemí. A to nemluvíme o tom, že by práce měla být provedena profesionálně, aby z ní vyplýval vůbec nějaký výsledek.

Jak vypadají opravy střech, když je dělají profíci?

Výškaři z Plzně svým klientům nabízí komplexní služby v oblasti opravy střech – zvládají výměny střešní tašek, opravy komínů, opravy a výměny okapů, svodů, hromosvodů, nátěry střech a další výškařské práce. Jak vidíte, není oprava střechy jako oprava střechy. Jedná se o bohatý soubor záležitostí, které je na střeše třeba pravidelně kontrolovat a následně opravovat.

To bychom měli know-how a zkušenosti. Abyste mohli vyměnit okap, musíte vědět, jak na to, že? Ale jak se profesionálové na opravy střech vybavují? Nedílnou součástí jejich vybavení je horolezecká technika, která jim umožní dostat se úplně všude – i do těžko přístupných míst.

Myslíte, že by vaše střecha potřebovala „zkouknout“ a opravit? Nečekejte na to, až do ní začne zatékat. Hasit požár je vždy těší než mu předcházet.

TIP: Chcete se pustit do větší rekonstrukce, která zahrnuje mimo jiné také opravy schodiště? S tím si možná poradíte sami! Jak na stavbu schodiště se dozvíte v tomto článku.

Text je součástí Refresher blogu, není redakčním obsahem. Administrátory můžete kontaktovat na [email protected].

Ohodnoť blog
0
Odeslat správu
Copywriter na plný úvazek!

Chceš vědět, když MoniB přidá nový blog?

Zadej svůj mail a dostaneš upozornění. Kdykoliv se můžeš odhlásit.