Můj diskotékový sen

"O mém nedávném snu, který se mi zdál. Týká se dnešní doby, nástrah a trendů, které ohrožují lidskou důstojnost."

Jest teplo a nádherně v období babího léta. Ve svém rodném bydlišti sbírám bohatou úrodu hrušek, švestek a meruněk. Je to taková domácí i okolní brigáda, aby bylo ovoce na zimu. Často chodívám do školy, kde se vzdělávám přímo idylicky. Nic mi nechybí.

Ve svém volném čase cestuji městskou hromadnou dopravou též do zapadlých a neznámých míst města a okolí. Mnohdy jsou periferie města velmi nebezpečné. Listí se bohatě barví v korunách stromů, teplota jest venku ukázkově letní.

Dokonce se dostávám na jednu záhadnou diskotéku. Mnoho dívek a slečen v letním sexy oblečení. Všude kolují drinky a omamné látky. Zjišťuji, že je zde nějaká vyhlášená atrakce, do níž je nebezpečno vcházet. Jenže ty omámené dívky v letních topech jsou lákány jít do neznámé komnaty.

Nevím, co se v záhadné místnosti děje. Také jsem zvědav, abych správně vyhodnotil situaci, neboť dívka za dívkou ve stavech nějaké extáze mizí neznámo kam. Vcházím i já do čarovné komnaty, abych se ze zvědavosti podíval.

Všude vidím sexuálně zneužitá a zabitá těla dívčích obětí jako v nějakém koncentračním táboře.

Najednou mě ta komnata asi ze strachu vyplivne na polní cestu, protože jsem slušný muž. Polní cesta jest na svých okrajích obklopena ovocnými stromy. Zároveň zde nacházím několik zneužitých a zraněných dívek a slečen, které jsou ještě naživu. Jsou v zuboženém stavu a roztrhaných letních oblečeních. Pomáhám je navrátit k životu, i když je to daň za jejich vstup do čarovné komnaty na záhadné diskotéce.

Václav Kovalčík, Zlín

Text je součástí Refresher blogu, není redakčním obsahem. Administrátory můžete kontaktovat na [email protected].

Ohodnoť blog
0
Odeslat správu
Žiji, tvořím, publikuji, vzpomínám. Doma a na zahradě pěstuji a fotím exotické rostliny, chovám agamu vousatou. Jsem milovníkem přírody, umění, moderny a tradice. Mám rád skvělou společnost a kvalitní mezilidské vztahy.

Chceš vědět, když v.kovalcik přidá nový blog?

Zadej svůj mail a dostaneš upozornění. Kdykoliv se můžeš odhlásit.