Jak na pozitivně naladěnou svatbu? Někdy stačí pouhá maličkost

Snad každý z nás chce mít na svůj svatební den ty úplně nejlepší vzpomínky. Aby toho však bylo možné dosáhnout, musí mezi svatebčany panovat i ta správná atmosféra.

A jak ji ve všem tom ruchu a shonu navodit?

Vsaďte především na barvy. I když je tradiční barvou šatů nevěsty a ženicha černá a bílá, u dekorací to tak rozhodně být nemusí. A ani by nemělo! Prim by měla hrát zejména žlutá, oranžová, teplá fialová nebo světle zelená. Jde o veskrze pozitivní paletu, jež v nás podvědomě vyvolává pozitivní náladu a úsměv. A o to přece na svatbě jde.

Hlavní motto svatby dejte řádně na odiv

„Konečně spolu,“ „Společně těšení (na miminko)“, „Láska na první pohled“...

Příběhů, které stojí za cestou k oltáři, je opravdu hodně. A ke každému z nich se tak může vázat docela jiné motto. Najděte si to své a vykřičte ho do světa stylově! Pomohou vám v tom třeba moderní svíticí písmena.

Zapomeňte na neohrabané kartonové šablony, vhodné tak nanejvýš pro milovnice DIY a jděte na to originálně. Navíc nemusíte tyto dekorace ani kupovat, dnes je již zcela běžný pronájem písmen s veškerým souvisejícím servisem. Jednoduše si tak vyberete ta, která aktuálně potřebujete, a máte hotovo. Ztvárnit však můžete i jiné nápady než jen svatební motto.

· Vaše iniciály,

· společné příjmení,

· oblíbený citát apod.

Aby byly svatební fotografie k světu

A co ještě je třeba zařídit? Přece to, aby vám na tento den zbyly krásné vzpomínky. Vybavte tedy svatebčany například bublifukem, barevnými konfetami nebo něčím podobným (vyhněte se naopak oblíbenému házení rýže, to je totiž již na řadě míst v ČR zakázáno). Mnoha fotografiím tak vytvoří unikátní pozadí a jako bonus se i báječně pobaví. A na svatbě nic nepůsobí na pozitivní atmosféru lépe než právě rozveselení hosté. Není to tak?

Zdroj náhledového obrázku: Drotyk Roman / Shutterstock.com

Text je součástí Refresher blogu, není redakčním obsahem. Administrátory můžete kontaktovat na [email protected].

Ohodnoť blog
1
Odeslat správu

Chceš vědět, když Martin Pružný přidá nový blog?

Zadej svůj mail a dostaneš upozornění. Kdykoliv se můžeš odhlásit.