Hledáte nebytové prostory v Praze? Na prodej je protiatomový kryt -atomový bunkr, který lze využít jako byt nebo nemovitost k podnikání

Pozor! Razantně se mění bezpečnostní situace a podnikatelské prostředí. Praha má pro občany jen zlomek potřeby krytů.

Máte kryt- máte klid- schováte se do podzemí

Pokud patříte mezi milovníky podzemí, bunkr vás bude bavit. Bunkr je vybaven toaletou a sprchou, takže může přechodně sloužit k ubytování i v případě války. Kryt je opravdu veliký a pokud se rozhodnete investovat , můžete si zde zřídit luxusní podzemní úkryt, který může sloužit jako sklad, přechodný byt nebo kancelář v době míru.

Nejistá doba

Americká banka Silicon Valley Bank, která v posledních týdnech bojovala s velkými finančními problémy, zkrachovala. Jde o největší krach banky od krize USA v roce 2008. Americký bankovní regulátor ji právě uzavřel. K situaci banku dovedly rostoucí úrokové míry, investiční aktivita rizikového kapitálu i makroekonomická nejistota. Krachu předcházel masivní odliv vkladů, akcie banky se propadly o 60 procent.

Nebytové prostory Praha

Protiatomový bunkr má tu výhodu, že se dá používat v době míru na cokoli. Jelikož dnešní doba je nejistá, at'už z hlediska cen nemovitostí nebo z hlediska konfliktu na Ukrajině, protiatomový kryt je rozhodně chytrá investice.

Magistrát tvrdí, že dělat z bytu hotel je v rozporu se zákonem a poukazuje na to, že byty pronajímané přes Airbnb by měly být kolaudovány jako ubytovací zařízení. S rekolaudací na ubytovací zařízení ale musí souhlasit vlastníci ostatních bytů v daném domě což je často problém.

Dále musí byt prozkoumat stavební úřad, jestli ze stavebně-technického hlediska vyhovuje tomu, aby v něm mohlo být ubytovací zařízení. Chystá se nový plán na regulaci Airbnb. Lidé nabízející pronájem svých bytů či domů přes Airbnb, Booking a podobné platformy se budou muset povinně registrovat.

Zároveň budou muset podávat pravidelná hlášení o počtu ubytovaných osob a délce jejich pobytu. To je v kostce minimum, které po poskytovatelích krátkodobého ubytování plánuje vyžadovat Evropská unie. Vypadá to tedy, že poskytování ubytování přes Airbnb půjde pro mnoho lidí do svého konce, jelikož pokuty za ubytování v bytech, které nejsou zkolaudované mají jít až do miliónů, což může kompletně změnit realitní trh nejen v Praze.

Pokud tedy přemýšlíte a nevíte jaká nemovistost v Praze je v současné době nejlepší investice, podívejte se na protiatomový kryt na prodej. Protiatomový kryt je napojen na rozvod elektřiny a vody. Samozřejmostí je vzduchotechnika s filtry a skladem stlačeného vzduchu. Bunkr má veškeré technické zázemí, jako jsou rozvody, kabelové komory, strojovny a další.

Vzhledem k cenám nemovitostí v Praze je tento unikátní protiatomový kryt o rozloze cca 130m2 levně na prodej s cenou kolem 5mil. Kč. Kryt je v dobrém technickém stavu. Objevte bunkr v Praze a získejte neomezené možnosti pro podnikání a funkční zázemí, kam se lze ukrýt před válečným ohrožením.

Zdroj: https://www.idnes.cz/ekonomika/zahranicni/silicon-valley-bank-akcie-pokles-cena-krize-burza.A230310_133700_eko-zahranicni_jla

Zdroj: https://www.idnes.cz/ekonomika/zahranicni/airbnb-kratkodobe-ubytovani-booking-dane-bezpecnost.A221218_184825_eko-zahranicni_albe

Text je součástí Refresher blogu, není redakčním obsahem. Administrátory můžete kontaktovat na [email protected].

Ohodnoť blog
0
Odeslat správu
Jsem marketingová specialistka se zaměřením na online marketing, ale jako marketingový manager také pomáhám firmám na výstavách v Dubaji. Ve volném čase ráda tvořím články pro webové blogy. Ráda píšu články se zaměřením na marketing, obchod, děti, zábava, zdravý životní styl, ale dokážu zajistit články ze všech oborů. Moje PR Články na zakázku mohou být v českém slovenském, anglickém, italském a německém jazyce.

Chceš vědět, když Lucie Wassmann přidá nový blog?

Zadej svůj mail a dostaneš upozornění. Kdykoliv se můžeš odhlásit.